Salt, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 22 Mart Cuma günü Albay Karaoğlanoğlu caddesinde gerçekleşen mitinge katılım gösteren tüm Karabüklülere teşekkür etti.
 
Vatandaşların 22 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı miting günü de bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade eden Salt, şu açıklamalarda bulundu:
 
“Karabük, 22 Mart günü yine tarihi bir güne şahitlik etmiştir. Karabüklüler; dünya lideri, mazlumların umudu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi bir şekilde ağırlamıştır. Bu sevgi selini oluşturmamız, hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveninin ve sevgisinin en net göstergesi olmuştur.
 
Resmi rakamlara göre mitinge 46 Bin vatandaşımız katılım sağlamıştır.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak mahallelerinden gelerek, mitinge katılan başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, basın mensuplarımıza ve aziz Karabüklü hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 
Karabük yine bir tarih yazmıştır. Mitinge katılım, yaşanan coşku ve heyecan, Karabüklü hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha açıkça göstermiştir.
 
Karabük 31 Mart günü Karabük Belediye Başkan Adayımız Özkan Çetinkaya’yı, diğer ilçelerde de yine aynı şekilde adaylarımızı destekleyerek her zamanki gibi en büyük desteği verecektir. Bundan şüphe duymuyoruz.
 
Hedefimiz belli, Karabük’ümüzü ve ilçelerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak için gece gündüz demeden çalışacak, partimize en güçlü desteği Karabük’ten vereceğiz. 31 Mart için hazırız ve kararlıyız”
 dedi.