AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, binlerce vatandaşla birlikte adeta sel oldu akıyor.

31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkmayı garantileme yolunda hızla ilerleyen Karakaş, dün de Yenice’nin en büyük mahallesi olan İsmetpaşa da binlerle yürüdü. Yüzlerce araç konvoyu ile mahalleye giren ve ardından da ilçe seçmen sayısının dörtte biri ile yürüyen AK Parti adayı büyük bir gövde gösterisi yaptı.

Her yaptığı mahalle ziyaretlerinde adeta Yenice’yi arkasında yürüten Sertaş Karakaş, “İnanarak başaracağız” dedi ve şu açıklamalarda bulundu;

“İnanarak başardık. Biz hizmet edeceğimize inandık. Bu memlekete faydalı olacağımıza inandık. Yeniceli hemşerilerim, büyüklerim, kardeşlerim tamamı buna inandı, inşallah inanarak bunu da başaracağız.

Hedefimiz Türkiye'de belediyeyi en yüksek oyla almak. Biz inandık, rabbim inşallah nasip eder. Benim başarılı bir belediye başkanı olmam için önümde bir yığın iş olması lazım biz zoru başaracağız ve başarılı olduğumuzu hissedeceğiz ve tespit edeceğiz. Biz Yeniceyi yeniden inşa edeceğiz, gerekirse yüz yıllar süren projeler inşa edeceğiz. İmarımızı komple gözden geçireceğiz. Yeraltı kaynaklarımızdan tutun da doğal kaynaklarımızın tamamını bizden sonraki nesillere aktarılacak şekilde projeler yapacağız. Kısacası biz üreten sosyal bir belediye olacağız inşallah.”

“Sokakta yatan vatandaşımız olmayacak, ihtiyacı olan vatandaşlarımız belediyemizin ve devletimizin bütün imkanlarından faydalanacak” diyerek açıklamalarına devam eden Sertaş Karakaş “Yenice'de sahipsiz kimse kalmayacak. Biz peygamber efendimizin dediği gibi komşusu açken tok yatamayız. Bu niyetle, bu düşünce ile inşallah sosyal belediyeciliği imkanları olmayan vatandaşlarımıza en iyi imkan ve onun haricinde tüm vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerde bulunması için sosyal alanlar, konserler, dini programlar, kısaca mutlu bir Yenice olacağız. Üreten belediye, üreten Yenice olacağız.” İfadelerini kullandı.

Yenice de şuanda göçün durduğunu, zaten adaylığı süresince kendisine inanarak Yenice’ye geri gelmelerin başladığını belirten Karakaş “Göç almaya başlıyoruz. İnşallah üreten bir belediyecilikle, sanayicimizle Yeniceli halkımızla beraber istihdamı en iyi bir şekilde yüksek tutacağız. Yapılmayan yatırımları yapacağız, şuanda göç almaya başladık diyebiliriz.” dedi.

AK Parti Yenice adayı Sertaş karakaş’ın mahalle gezisine katılan Karabük Milletvekili Cem Şahin ise “Görüyorsunuz, Yenice'de mesele hallolmuş. Sertaş başkanımızla beraber Yenice'yi mükemmel bir 5 yıl bekliyor. İnşallah Yenicenin çehresinin değiştiğini, Yenice'ye yakışır değişim ve dönüşümün yaşandığını hep beraber göreceğiz. Sertaş başkana bizde inanıyoruz. O kendine inandı, yola çıktı bizde kendisine inandık yanındayız, ardındayız neye ihtiyacı varsa Yenice'nin inşallah Sertaş başkanımızla beraber onu temin edeceğiz. Yenice'yi güzel hizmetler bekliyor.” Dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise “Bugün çok heyecanlıyız, mutluyuz, gururluyuz. Yeniceli hemşerilerimize buradan teşekkür ediyorum. Burada bir inanmışlığı görüyorum. Yenice'de birlik, beraberlik olmuştur, ilçe yönetimi ile teşikilatı ile tüm Yeniceli hemşerilerimizle birlik ve beraberlik olmuştur. Yeniceli vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum. Umudumuzu hiç kaybetmeyeceğiz bu yarınlarımızın ne kadar güzel olacağının bir göstergesidir.” Diye konuştu.

“Yenice kendi geleceği için kalkınması ve gelişmesi için bir araya geldi” diyen AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç da “Yenice'de bir birlik oluşturuldu, bu siyasi de bir birliktir. Yenice'nin geleceği için birçok insan bir araya geldi. Bugün de bu birlikteliğin sonucunu görüyorsunuz. Yaklaşık 2500 kişi yürüyor, mahallede gördüğünüz gibi. Yenice geleceğini değiştirmeye karar verdi. Bu kararda burada malumun ilanı durumundadır. İnşallah değişimin sinyallerini bu haftadan itibaren görmeye başlayacağız. Bu gösterge sandığa daha da fazla yansır. Yenicede iş bitmiş.” İfadelerini kullandı.