CHP Karabük İl Başkanlığında CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar beraberinde Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Milletvekili Adayları Abdullah Çakır, Bayram Karadağ ve Millet İttifakı Karabük İl Başkanları ile bir basın toplantısı düzenledi.

İl Başkanı Yaşar, Milletvekili Akay, Milletvekili Adayları Çakır ve Karadağ, seçimde gerçekleşecek olan 2. turun öneminden bahsederken 'Sandıklarımıza sahip çıkalım' mesajı verdiler.

İl Başkanı Yaşar toplantıda; "Oy artışımız var ama bunu başarı olarak addetmiyoruz. Önümüzde 12 günümüz daha var. Partili arkadaşlarımız lütfen sandıkları boş bırakmayalım." dedi.

Karabük Milletvekili olan Cevdet Akay ise, "Seçimi alıp, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Daha inançlı ve kararlıyız. Umutsuzluğa yer yok. Oy kullanmaya gitmeyen gruba sesleniyorum: Oyumuza sahip çıkalım." dedi.

Milletvekili Adayları Çakır ve Karadağ'da şu ifadeleri kullandılar; "Bu seçim iki ayaklı bir seçimdi ve artık ikinci ayağına geldik. En önemli noktadayız. 28 Mayıs'ta sandıklara gidip gereğini yapacağız.
Bu seçimi sokaktaki çocuklarımız, kadınlarımız, geleceğimiz için kazanacağız. Başaracağız."