Uzun yıllardır MHP Karabük İl Başkanlığı görevini yürüten Dr. Adem Kar 'dan sonra tek aday olan bölgemizin tanınmış iş insanlarından Cenk Gedikoğlu, 17 Eylül 2023 Pazar günü saat 12'de 100.Yıl Kültür Merkezinde düzenlenecek olan MHP Karabük İl Başkanlığı 14’cü olağan kongresine tüm Karabük halkını davet etti.

cenk-gedikoglu-ndan-il-kongresine-davet-1

Kongre davetiyle ilgili bir açıklama yayımlayan Cenk Gedikoğlu şu ifadelere yer verdi:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’ nin talimatları doğrultusunda 09 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Türkiye genelinde kongre süreçlerimiz başlamıştır. Bizler de Karabük teşkilatı olarak MHP ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Tüm ilçe kongrelerimiz sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Görev alan tüm ilçe başkanlarımıza başarılar diliyoruz.

Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda bu hafta sonu il kongremizi gerçekleştireceğiz. Karabük halkını, milliyetçi, ülkücü hareket içerisinde emek ve gönül vermiş her bir ülküdaşımızı 17 Eylül 2023 Pazar günü saat 12:00’ da Karabük 100. yıl kültür merkezinde tertip edeceğimiz MHP Karabük İl Başkanlığı 14’cü olağan kongresine davet ediyorum.