AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Adayı Cem Şahin, seçim çalışmaları kapsamında halka hitaben yaptığı konuşmada, son haftalarda Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde terör örgütlerinin tabiri caiz ise bitlerinin yeniden dirildiğini söyledi. 

"Neden dirildi?" diye sonra Şahin, "Her gün sapır sapır bu terör örgütünün siyasi kolunun mensuplarının açıklamaları var. Hatta bunların Kandil'deki elebaşlarının açıklamaları var. Onları da takip ediyoruz. Özerlik ilan edeceğiz diyorlar. Efendim '15 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olarak seçilmez ise, göreve başlamaz ise işte ülkede iç savaş olur.' Buna benzer çokça açıklamaları var. Halkımız, milletimiz, kimin ne olduğunu alenen görüyor. Bunlara vatanı böldürmeyecek, ülkeyi ameliyat masasına yatırılmasına izin vermeyecek." diye konuştu. 

Seçim çalışmalarını anlatan Şahin, "Son bir hafta içerisindeyiz. Çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Şimdiye kadar erişemediğimiz hemşerilerimize erişmeye çalışıyoruz. Köylerde olacağız, yollarda olacağız, ilçelerimizde olacağız, ziyaretlerimizi icra edeceğiz." dedi.