• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
17°

Karabük Belediyesi Haberleri

Karabük Belediyesi haberleri ve güncel Karabük Belediyesi gelişmeleri, Karabük Belediyesi ile ilgili tüm video, Karabük Belediyesi fotoğrafları ve Karabük Belediyesi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük Belediyesi'nin su tasarrufu kampanyası başlatmasına rağmen, Üç Nisan Park Evleri Sitesi'nde günlerdir patlayan su borusu nedeniyle tonlarca su boşa...

Güncel

Iğdır'ın Karakoyunlu Belediyesinin çöp kamyonundaki köpeklerin fotoğrafı sosyal medyalarda yayıldı. 76'yı, 78 okuyan binlerce vatandaş eleştiri yağmuruna tuttu.

Güncel

Karabük Merkezde son yıllarda açılan bazı otellerin, Belediyeden otel işletme ruhsatı almadan faaliyete başladıkları iddia ediliyor.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, göreve geldiğinin 100. günü ile ilgili basın toplantısı düzenldi ve yüz günde yapılanları anlattı.

Güncel

Eğitime tam destek veren Karabük Belediyesi, vatandaşların isteklerine yönelik kursları, zengin içerik ve uzman kadrolar ile yaz aylarını dolu dolu...

Alt Manşet

Karabük Belediyesi'nden ikinci ücretsiz otopark alanı vatandaşların kullanımına açılacak.

Alt Manşet

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel

Karabük Belediyesi mezbahasında bayramın 1. günü dini kurallara uygun ve hijyenik bir şekilde ücretsiz kurban kesimleri yapılacak.

Güncel

Önceki Belediye Başkanı Rafet Vergili, düzenlediği basın toplantısında çok ağır konuştu. "İlerideki yolsuzlukları ve şaibeleri göreceksiniz"

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mali tabloyu açıklayarak, toplam borcun 623 milyon 734 bin 627 TL olduğu bildirildi.

Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde yabancı uyruklu öğrencilerin işlettiği ruhsatsız kuaför dükkanı, Karabük Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bugün olağan üstü topladığı belediye meclisinden 200 Milyon lira borçlanma yetkisini aldı.