Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçede yaşanan park yeri sorunu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Park sorunu için müjdeyi veren Başkan Cıva, ilçeye yapılacak olan yeni hastanenin altına kapalı otopark yapılacağını belirtti.

İlçedeki park sorununun biraz rahatlayacağını söyleyen Başkan Cıva,

"İlçemizdeki trafik sorunuyla alakalı bi çözüm üretme düşüncemiz var. Bunu halkımızla da paylaşmak istiyorum. Daha farklı fikri düşüncesi olan varsa yorum yapabilir, her türlü fikre ve yeniliğe açığız.

İlçemizde park sorunu çok fazla. Bu bizle gelen bir sorun değil, yıllardır vardı. Ama son zamanlarda ilçemizde otomobil ve motosiklet daha da fazlalaştı. Bu sebepten de park sorunu yaşanıyor.

Yeni hastanemiz yapılacak inşallah. Hastanemizin altına da kapalı otopark projesi de uyguladık. Yani kapalı otoparkımız olacak.

Fakat bu süreçte ilçemizde şöyle bir durum gözlemledik: Sabah işe giden işçilerimiz, sabah erken saatlerde araçlarını çarşıya bırakıyorlar. Akşama kadar gelmiyorlar, çarşıdaki esnafın önünü de, park alanlarını da kapatıyorlar. Ya da adam çarşı güvenlikli diye aracını çekiyor, Ankara İstanbul'a gidip 2-3 gün gelmiyor.

Kapalı otoparkımızın ilçemizin park sorununu rahatlatacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Vasfiye Yılmaz Tunç