Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Aktif Yaş Alma Merkezinde Parkinson Hastalığı ile ilgili seminer verildi. 

Çeşitli hobi kurslarının, sportif faaliyetkerin yapıldığı merkezde seminerlerinde de verileceği bildirilirken yaşlı büyüklerimizin memnuniyeti gözlerden kaçmıyor. 

Değerli Büyüklerimizin Yanındayız

Uzun yıllar gerek ilçemiz gerekse ülkemiz için hizmet veren, kendilerine çok şey bırçlu olduğumuz büyüklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Aktif Yaş Alma Merkezimizin açılışını amacı da tam olarak bu. Verilen çeşitli kurslarla güzel vakit geçirmeleri ve sosyal yaşamdan uzak kalmamaları. Bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

Merkez Sorumlusu ve Gerontolog Birtan Kıcırdar ve değişik konulardaki uzmanlarında zaman zaman bilgilendirme toplantıları ve seminerler vereceğini ifade eden Başkan Köse, " Bu günün konusu Parkinson Hastalığı idi. hastalığın belirtileri, önüne nasıl geçilir gibi konular ele alındı. "şeklinde konuştu. 

Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

Aktif Yaş Alma Merkezinin deperli büyükleri ise, "Böylesi güzel bir mekanı kendilerine kazandıran Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bura bir yandan güzel vakit geçirirken diğer yandan çeşitli kurslarla sosyal leş ıyor, hayata daha sıkı bağlanıyoruz" diyerek görüşlerini bildirdiler.