Safranbolu Belediyesi, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu ve Karabük Dernekler Federasyonu ortaklığında Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde ‘Kentsel Dönüşüm, Markalaşma, Karabük ve Çevresi Deprem  Afet Zirvesi’ yapılacak.

‘Kentsel Dönüşüm, Markalaşma, Karabük ve Çevresi Deprem - Afet Zirvesi’ Safranbolu Belediyesi, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu ve Karabük Dernekler Federasyonu işbirliği ile 29 Eylül Cuma günü Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür merkezinde gerçekleştirilecek. Karabük’ün tüm ilçeleri ile tanınırlığının arttırılması, turizmin geliştirilmesi üzerine önemli isimlerin katılımı ile oluşturulacak zirvede aynı zamanda 1. Derece deprem bölgesinde yer alan Karabük’ün meydana gelebilecek afetlere karşı alması gereken tedbirler, uyarılar konuşulacak. Kentsel Dönüşüm, Markalaşma, Karabük ve Çevresi Deprem - Afet Zirvesi’nde açılış konuşmaları Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Valisi Mustafa Yavuz tarafından yapılacak. Zirve’de Prof. Dr. Naci Görür (Türkiye, Deprem ve Karabük), 21. Dönem TBMM Başkan Vekili ve 57. Dönem Devlet Bakanı Prof. Dr. Yüksel Yalova (Akıllı Kentler ve Markalaşma), Prof. Dr. Ali Akdemir (STK’ların Deprem ve Afetlerdeki Önemi), Prof. Aynur Aydın (Afet Yönetimi ve Doğal Kaynaklar) isimli sunumlarıyla bilgilendirme yapacak. 

Elif Köse: ‘’Bu önemli zirveye paydaşlık yapmaktan mutluluk duyuyoruz’’

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yaptığı açıklamada: ‘’ Kentsel Dönüşüm, Markalaşma, Karabük ve Çevresi Deprem - Afet Zirvesi’nde Türkiye’nin önemli isimleri ağırlanacak. 1. Derece deprem bölgesinde yer alan ilimiz için büyük bir birikim depolayacak ve güçlü bilgilerle donanacağız. Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu, Karabük Dernekler Federasyonu ve Milletvekilimiz Cevdet Akay’a teşekkür ederiz. Safranbolu Belediyesi olarak ilimizin ve ilçemizin yarınlara daha sağlam adımlarla yürümesini sağlayacak kaynaklar edineceği bu önemli zirveye paydaşlık yapmaktan mutluluk duyuyoruz’’ diye konuştu.