Yeniden Refah Partisi Safranboolu İlçe Başkanlığı'nda yapılan değişiklikle İlçe Başkanı görevine Zafer Deniz geldi.

İl Başkanı İsmail Özer, yapılan değişiklikle ilgili şu ifadelere yer verdi;

"Kıymetli Karabüklüler, Safranbolu Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı bayrağını teslim aldığım 9 ay boyunca milli görüş şuurunda siyasette nezaket düstüruyla Rahmetli liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın izinde ve çizgisinde Genel Başkanımız Muhammed Ali Fatih Erbakan'a bağlılığımızla geçen dönemlerdeki sessizliğimizi Türkiye'de olduğu gibi hem Karabük'te hem de görevli bulunduğumuz Safranbolu'da  rekor çıkışlarla duyurduk.

Pandemi döneminde aşılarla oynanan oyunları,iklim değişikliği konusundaki kirli oyunları,emeklilerimizin şikayetlerini,lgbt üzerinden aileleri yıkma projelerini,fahiş fiyatlarla milletimizi üzenleri ve daha birçok konularda halkımızın ve mazlumların sesi olacağımızın işaret fişeğini ateşledik.

Yeniden Refah Partisi Safranbolu İlçe Başkanı olarak  taşıdığım bu kutlu davanın bayrağını yine en iyi yerlere taşıyacak olan Zafer Deniz beyefendiye devrediyorum,hizmetten vazgeçmeyip çok kıymetli İl Başkanımız Sn. İsmail Özer'in tensipleriyle İl Başkan Yardımcılığı görevinde yeni hizmetlere Bismillah diyerek devam edeceğiz.

Bu vesile ile Yeniden Refah Partisi  Safranbolu İlçe Başkanlığı yönetim kurulunda görevli bütün arkadaşlarıma ve Safranbolu halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim."

Editör: Vasfiye Yılmaz