Tahsin Karaaslan öncülüğünde kurulan ve gönüllü esaslı olarak bu zamana kadar çalışmalar sergileyen Yenice Gençlik Platformu, sosyal sorumluluk projelerinde kendilerinden bahsettirmeye başladı.

Yenice’nin sorunlarını gündeme getirmek ve sosyal dayanışma amacıyla kurulan Yenice Gençlik Platformu, eğitim öğretimin başladığı bu günlerde 500 öğrenciye yazlık ve kışlık okul kıyafeti ve çeşitli giyecek desteğinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda da bacağı olmayan bir vatandaşa protez bacak alarak sevindiren Yenice Gençlik Platformu, ilk oluşum zamanlarında iki bin kişinin katıldığı toplu iftar ile kamuoyunun dikkatini çekmişti.  

Yenice Gençlik Platformu altında faaliyetlerine devam edeceğini ifade eden Tahsin Karaaslan, "Çocuğuna Üst Kıyafet alamadım diyen hiçbir hemşerimiz olmayasın istiyoruz. Allah’ın izni ile, yıllardır Yenice’nin her sorununda dostlarımız ile taşın altına elimizi uzatmaktan kaçırmadık. Yaklaşık altı senedir her okul öncesi, kitap, defter, çanta ve spor malzemeleri desteğimize bu yıl 5 yüz öğrenciye yazlık ve kışlık üst üniforma desteğimiz genişlettik. Bizler Yenice sevdalısı gençler olarak, her konuda desteğimiz devam edecek" dedi.

Editör: Özenay Kahriman