Karabük Valisi Mustafa Yavuz Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yeşilköy’de gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı.

Valisi Yavuz Yeşilköy’de gerçekleştirilen trafik denetimine katılarak; vatandaşlara kendilerinin can ve mal güvenliği adına trafik kurallarına uymalarını istedi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı'nın Karabük'te karayolu güzergâhında yaşanan kazaları en aza indirebilmek, güvenli bir trafik seyri gerçekleştirmek için uyguladığı trafik denetim uygulamasına katılan Vali Mustafa Yavuz, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek’den yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları adına duyarlı olmaya davet eden Vali Mustafa Yavuz, Karabük genelinde trafik kazalarının en aza indirilmesi yönünde farkındalık oluşturmak amacıyla denetim ve bilinçlendirme  faaliyetlerine hız verildiğini ifade ederek; trafik kurallarının hayat kurtardığını, sürüş anında cep telefonunun kullanılmaması gerektiğini, emniyet kemeri kullanımının hayati önem arz ettiğini, hatalı sollama ve ışık ihlali hususlarında vatandaşlarımızı uyararak, hayırlı yolculuklar diledi.

Vali Yavuz, dron ile yapılan trafik denetimleri konusunda da bilgi alarak yürütülen çalışmalarda  başarılar diledi.