Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile UNESCO Türkiye Millî Komisyonunun katkılarıyla Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen “Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması”nda iki kategoride yürüttükleri dört proje ile 10 öğrenci finale kaldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile UNESCO Türkiye Millî Komisyonunun katkılarıyla Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen “Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması”nda Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi, dört proje ile finalde yarışacak.

“Aklıma bir fikir geldi” sloganıyla kamuoyunun fikir eserlerinin korunması ve korsanla mücadele konusunda uyarılmasını amaçlayan “Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması”, “gazete-dergi”, “televizyon”, “radyo”, “çizgi-film animasyon” ve “yeni medya kategorileri” olmak üzere beş dalda düzenleniyor.

RATEM tarafından gerçekleştirilen “Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması”nda Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri iki kategoride dört proje ile finale kaldı. Bu kapsamda öğrencilerin Proje Danışmanlığını Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burak Türten’in yaptığı yarışmada, iki proje ile “televizyon” kategorisinde Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri Abdulsamet Mavi, Muhammed Ağar, Doğukan Aydın, Alper Kaya, Kağan Aktın, Hüdanur Güller, Melike Kaya ve iki proje ile “radyo” kategorisinde ise Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri Kenan Kuliev, Berat Aktoğ, Abdullah Mansur, Hüdanur Güller, Melike Kaya yarışacak.
1-120