Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14-18 Kasım tarihlerinde organize edilen çocuk şenlikleri onbinlerce çocuk ve ailesinin mutluluğuna sahne oldu.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 14-18 Kasım tarihleri arasında çocukların ara tatillerini verimli geçirmeleri adına şenlik organize etti. Yaklaşık 5 gün boyunca devam eden şenliklerde birbirinden farklı birçok etkinliğe imza atıldı. İlk günden son güne kadar her gün binlerce çocuk ve ailesine ev sahipliği yapan Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi iğne atsan yere düşmeyecek tabirini adeta yaşadı. Milyonlarca çocuğun beğenerek izlediği Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ve çocuk kitaplarının ünlü yazarlarının düzenlediği imza günleri, atölye çalışmaları, miras oyunları, seminerler, söyleşiler, masal dinletileri, tiyatrolar, sahne şovları ve konserlere kadar dolu dolu geçen 5 günde çocuklar eğlenirken öğrendi. 

“Biz yarınlarımız olan çocuklarımızı mutlu etmek için her zaman güzel işler başaracağız”

5 gün süren etkinliklerin ardından değerlendirmelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse şunları söyledi: “Safranbolumuzu halkımız ile el ele geleceğe taşıyoruz. Kentimiz adına yaptığımız çalışmalarımız arasında hiç kimseyi unutmamamız gerekiyor. Elbetteki çocuklarımız en önemli varlıklarımız ve onların yarınla umutla bakabilmesi için mücadele veriyoruz. Ara tatile giren çocuklarımızın gülerken bilgilenebileceği dolu dolu 5 gün geçirdik. Sadece Safranbolu değil Karabük’ün her yerinden misafirlerimizi Leyla Dizdar Kültür Merkezimizde misafir ettik. Şenliklerimize katılan çocuklarımız ve ailelerine ve elbetteki bu organizasyonu başarı ile düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”