İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Kübra Dursun ve Ozan Canyurt Seçimlere 20 günden az bir süre kala Karabük’teki mahalleleri adım adım geziyorlar ve tokalaşmadık vatandaş bırakmıyorlar.

Bugün de Kayabaşı’nda seçim çalışmaları yapan İYİ Parti Karabük Adayı Kübra Dursun ve Ozan Canyurt her vatandaştan kendilerine ve partilerine oy istiyorlar.

Kayabaşı Esnaflarını gezen ve sokakta vatandaşlar ile tek tek kucaklaşan Kübra Dursun “Allah’ın izni ile bu iş bitti ve halkımız beni TBMM’ye göndermeye karar vermiş durumda. Vatandaş kararını vermiş ve bir değişim istiyor. Bu değişim de 14 Mayıs’ta yaşanacak” diye konuştu.

İYİ Parti Karabük 2. Sıra Milletvekili Adayı Ozan Canyurt ise halkın değişim rüzgarları estirdiğini ifade ederek şu açıklamalarda bulundu;

“Günlerdir halkın içinde geziyoruz. Vatandaşlarımız artık bu ülkede bir değişimin kaçınılmaz olduğu kararına varmış ve bu değişimi de yapmaya kararlılar. İYİ Parti ülkemizin gelecekte parlayan güneşi olacaktır. 14 Mayıs’tan sonra her şey daha iyi olacak.”   

4-5

2-12

1-14

3-7