Safranbolu Belediyesi vatandaşların büyük beğenisini toplayan konsept park alanlarına ilave olarak dinlenme alanları inşa ediyor.

Safranbolu Belediyesi hizmete aldığı ve vatandaşlardan rağbet gören Bağlarbaşı Mahallesi Çankaya Parkı, Babasultan Mahallesi İbrahim Ayhan Parkı, Esentepe Mahallesi Hüseyin Karataş Parklarına ilave olarak konsept dinlenme alanları inşa ediyor. Okul önlerinde çocuklarını bekleyen veliler, cami giriş çıkışlarında bir arada sohbet etmek isteyenler rahatça dinlenebilsin, konforlu alanlarda oturabilsin diye Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri tarafından yapımına başlanan dinlenme alanları kısa bir süre sonra tamamlanacak. Barış Mahallesi’nde yer alan Misak-ı Milli okulu ve Emek Mahallesi Siteler Camisi bölgesinde inşa edilen konsept dinlenme alanları daha önce yapılan konsept parklar gibi yeşilliklerin hakim olacağı şekilde tasarlanıyor. 

Öte yandan 15 Temmuz Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine basketbol sahasının yapımı tamamlandı. 15 Temmuz Mahalle toplantısında, vatandaşların park isteği üzerine Başkan Köse’nin talimatı ile park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri proje çizimine başladı.

5-23

4-42

3-60

2-82

1-88