Av. Ali Büyüközdemir, bugün AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammed Yasin Aydın,  başvurudan önce; "Bugün 2. aday adayı başvurusunu alıyoruz. Safranbolu gibi bu başvuru da bizim için çok önemli. Geçmiş yıllarda olduğu gibi Safranbolu'da yine kazanmak istiyoruz. Bunun için vermemiz gereken mücadeleyi vereceğiz. Burada teşkilatlarımızın üzerine düşen her leyi yapmaya çalışıyoruz. Bu seçin bizim en zirve oyu aldığımız seçim olacak. " dedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri için Safranbolu'dan aday olan Ali Büyüközdemir, bugün yaptığı başvurusunda şu ifadeleri kullandı;

"10 yılı aşkın süredir AK Partimizin teşkilatlarında çeşitli görevleri ifa ettikten sonra bugün burada AK Parti Safranbolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvurumu yapıyorum. Bu yola çıkarken hemşehrilerime ve Safranbolu'muza hizmetkar olmak arzusundayım. Partimiz ve Genel Başkanımız tarafından aday olarak seçilecek kişinin etrafında olalım ve Safranbolu'muzu hep birlikte AK Hizmetlere kavuşturalım istiyorum. Şimdiye kadar başvurusunu yapan ve yapacak olan adaylarımıza başarılar diliyorum."