AK Parti'de 31 Mart  2024 Yerel Seçimleri için aday adaylığı süreci devam ediyor.

Bugün, Harita ve Kadastro Mühendisi olan, aynı zamanda da Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Hasan Yıldırım, aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Başvuruyu alan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, "Bugün, partimizin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli görevler yapan Hasan Yıldırım ağabeyimizin başvurusunu alacağız. Şahsım ve partimiz adına başarılar diliyorum." dedi.

"Uzun yıllardır bu güzel şehrimizin her köşesini yakından tanıma fırsatı buldum. Sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve sosyal alanlardaki tecrübelerimle birlikte, Karabük'ümüzü daha yaşanabilir, daha modern ve daha güçlü kılmak için buradayım. 
Şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve gelecek nesillere daha iyi bir Karabük bırakmak için bu yola çıkıyorum."  
diyen Hasan Yıldırım, sözlerini şu şekilde noktaladı;

" AK Partimizin Karabük Teşkilatının 2001 yılında kuruluşu gerçekleştiren 5 kişilik ekip içerisinde yer aldım. 

AK Partinin kuruluşundan 2009 yılına kadar il başkan yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini yaptım. 

2009 - 2014 ve 2019 yıllarında Karabük Merkez İlçe, İl Genel Meclisi Üyesi olarak üç dönem seçildim. Halen İl Genel Meclis üyesi, İl Encümen Üyesi ve Ak Parti Grup Başkan vekiliyim.

2014-2016 yılları arası ve 2019-2021 yılları arası iki dönem Yerel Parlamento olan Karabük İl Genel Meclisinin başkanlığını yaptım. 

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesiyim.

Geçmişte birçok STK ve platformlarda yöneticilik yaptım.

Halen KAİMDER-Karabük İmam Hatipliler Derneği, ÖNDER il başkanlığı ile   MSMB- Mimar Sinan Mühendisler Birliği Karabük İl Temsilciliği görevlerini yapmaktayım.

Bugün, sizlerle bir araya gelmek ve Ak Parti çatısı altında Karabük'ümüz için daha aydınlık bir gelecek inşa etme arzumuzu paylaşmak üzere buradayız.

Bu özel günümüzde, Karabük'ün geleceğine yönelik samimi bir hizmet aşkıyla sizlere Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecimi duyurmak istiyorum."
 

Editör: Vasfiye Yılmaz