Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Yalçın, İsmail Hayri Boyacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Namal, Eyüp Öztürk, Fehmi Erdoğan, Genel Sekreter Ömer Tüfekçi ve Akreditasyon Sorumlusu Yasin Dikmen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erol Altuntepe’yi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak her zaman yanında olduğunu dile getirdi.

Safranbolu TSO Başkanı Altuntepe, “Yeni oluşan yönetimimiz ile Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik, kendisi her zaman olduğu gibi bizleri çok güzel karşıladı ve tüm taleplerimizi dinledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu her zaman üyelerimizin hak ve menfaatlerini her kulvarda en iyi şekilde korumaya çalışmaktadır. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bizde hedeflerimizden, projelerimizden bahsettik. Safranova tesisimizin hasadı olan safran ve lavanta yağımızın tanıtım ve sunumunu yaptık. Kendileri büyük ilgi gösterdi ve proje kapsamında yapılan çok amaçlı binamızın açılışına davet ettik. En kısa sürede eksiklerimizi tamamlayarak açılışını Birlik Başkanımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bir kez daha bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı şahsım ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

1-113