İyi Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker, tanışmak amacıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

İyi Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker, bu sabah Safranbolu'da düzenlediği kahvaltılı bir toplantıda basın ile bir araya gelerek, sohbet etti. Toplantıya Safranbolu İYİ Parti İlçe Başkanı Müşerref Özer katıldı. 

Toplantıya katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Başkan adayı Peker konuşmasına şu sözlerle devam etti; "Uzun zamandan beri düşündüğümüz ama yapamadığımız Safranbolu'muzda basın mensuplarıyla bir tanışma günü düzenledik. Geldiğiniz için teşekkür ederim. Ben sanatçı olduğumdan dolayı ulusal basında çok haberlere çıktığımız için elimizde olmadan yerel basını ikinci plana atıyormuş gibi görünsede öyle bir şey yok, amacımız burada basınla bir tanışma kahvaltısı düzenmekti.

Projelerle ilgili açıklama daha sonra olacak şuan çok erken projelerle ilgili açıklamalar daha uzun olacak veya daha kalabalık bir mitingde anlatacağız ama şuan için erken."