Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) değişim rüzgarları esiyor. 12 yıldır başkanlık görevini yürüten Ali Sami Acar, Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olacağı için istifa ettiğini açıkladı.

Acar'ın bu akşamki meclis toplantısında yaptığı istifa açıklamasının ardından, yönetim kurulu içerisinde yapılan oylamayla Erol Altuntepe, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkanı seçildi.

Safranbolu TSO'nun yeni başkanı olan Erol Altuntepe'nin, odanın başına geçmesiyle birlikte Safranbolu'nun ticaret ve sanayi alanında yeni bir döneme gireceği öngörülüyor.

EROL ALTUNTEPE KİMDİR?

1979 Safranbolu doğumlu olan Erol Altuntepe, emekli bir Jandarma Astsubay. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi görevlerinde bulunan Altuntepe, aynı zamanda Safranbolu Belediye meclis üyesi. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda 5 yıldır meclis üyesi olarak görev yapan Altuntepe, son 1 yıldır da Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu başkan yardımcısı olarak hizmet veriyordu. Altuntepe, ayrıca Altuntepe Reklam AŞ'nin sahibi.

SAFRANBOLU-TSO-YENi-BASKANI-EROL-ALTUNTEPE-1

ALİ SAMİ ACAR SAFRANBOLU TSO BAŞKANLIĞINDAN AYRILDI ALİ SAMİ ACAR SAFRANBOLU TSO BAŞKANLIĞINDAN AYRILDI