Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar istifa etti. Acar, AK Parti’den Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olacağından dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Meclis Başkanı Cengiz Ünal Başkanlığında bu akşam gerçekleştirilen Ekim ayı meclis toplantısında Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Belediye Başkan Aday Adayı olacağından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Acar, “Yaklaşık 12 yıl süren Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. 12 yıl süren başkanlığım süresince beraber hizmet ettiğim Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine, Yönetimine ve Personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi Safranbolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımdan dolayı buradaki görevimden ayrılıyorum. Yeni seçilecek Yönetim Kurulu Başkanını şimdiden tebrik ediyor, uyum içinde çalıştığımız ve bizlere her zaman destek olan Meclis Başkanımız Cengiz Ünal da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçiline kadar mevcut Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Altuntepe başkanlığa vekâlet edeceği de belirtildi.