Belediyenin kendi imkânları ile genişlettiği ve çok daha modern bir görünüme kavuşturduğu Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi 510 aileye ayni ve nakdi yardımlarda bulunmaya devam ediyor

Vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile önemli projelere imza atan Safranbolu Belediyesi ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor.

Konu ile ilgili bire açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Bu yıl içerisinde 250 ailemize nakdi destek olurken, 55 ailemize sıcak yemek götürüyoruz. Bununla birlikte geçtiğimiz aylarda başlattığımız bir uygulama ile 110 öğrencimize beslenme çantası hazırlayarak ailelere teslim ediyoruz. Yine 95 çocuğumuza 15 günlük periyotlarla 4 litre taze süt veriyoruz” dedi. 

hayir-carsisi-1

Tüm bunların yanında,  içerisinde bulunduğumuz kış aylarında ‘Kış Gelmeden Sen Gel’ projesi hayırseverlerinde katkısı ile soba, odun ve kömür desteği sağlandığını kaydeden Başkan Elif Köse, “Gönül ister ki insanımızın, çocuklarımızın bu desteklere ihtiyacı olmasın. Ancak ekonomik koşullar ortada. Bu nedenle biz halkımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

hayir-carsisi

hayir-carsisi-2