Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne kadar tüm birimleri ile Safranbolu ve Safranbolu halkı için çalışmaya ve üretmeye devam ediyor. 

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte asfalt sezonuna hızlı giren ekipler, Barış ve Bostanbükü Mahallelerinde çalışmalarını tamamlarken,  temizlik işleri ise günlük rutin çalışmalarının yanı sıra mezarlıklarda da yabani ot biçme ve temizliklerini tamamladı. 

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, " Tüm ekiplerimizle görev başındayız. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çalışmalara hız verdik. Özellikle asfaltta hızlı bir giriş yaptık. Arkadaşlarımız ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalarına devam ediyor." dedi. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı çalışmalarını sürdüren Uygulama ve Üretim Birimi'nin de süs bitkisi ve çiçek üretimine devam ettiğini hatırlatan Başkan Köse, "Kuruluşundan bu yana önemli miktarda kar ettik. Çiçek alımında dışa bağımlılığımız sona erdi. Tüm kenti güzelleştirmek için peyzaj çalışmalarımız sürerken, çeşitli şehir ve üniversiteler de çiçek ihtiyaçlarını bizden karşılamaya başladı. 

Tüm bunlarla birlikte İtfaiye Müdürlüğümüzde yalnızca yangın anında değil, çeşitli kurum ve okullarda da yangına karşı alınması gereken önlemler, yangın anında neler yapılmalı gibi eğitimlere de devam ediyor.  Kısaca belediye, Safranbolu ve Safranbolulu vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyor." ifadelerine yer verdi.