Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için CHP’den yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. Köse, aday adaylığını 28 Kasım Salı günü Misakı Milli Demokrasi Meydanı’nda düzenleyeceği bir toplantının ardından resmi olarak CHP Safranbolu İlçe Başkanlığında duyuracağını söyledi.

Köse, yaptığı açıklamada, 2019 yılında hem mimar, hem anne ve en önemlisi de bir kadın olarak çıktığı yolda Safranbolu sevgisinin kendisine ilham verdiğini belirtti. Köse, “Bu görevi verirken bana ne kadar güvendiyseniz ben de tam o kadar güvendim kendime. Aynı ruhla; 31 Mart 2019’un akşamı yaşadığımız mutluluk dayanışmasıyla aday adaylığımı açıklayacağım bu toplantıyı yeniden omuz omuza yapmak istiyorum.” dedi.

Köse, aday adaylığı toplantısına tüm Safranbolu halkını davet etti. Köse, “28 Kasım Salı günü saat 13:30’da Misakı Milli Demokrasi Meydanı’nda toplanarak CHP Safranbolu İlçe Başkanlığımızda 14:00’da açıklamamı yapacağım. Hepinizi yanımda görmek bana onur ve gurur verecektir. Daha çok işimiz var. Çünkü başka Safranbolu yok.” ifadelerini kullandı.

baskan-elif-kose-aday-adayligini-acikliyor-1