Doğan, 2024 yılında gerçekleştirilecek TEKNOFEST festivali ve yapılacak çalışmalara ilişkin Rektör Kırışık’a bilgilendirmelerde bulundu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, T3 Vakfı Karabük İl Sorumlusu Yelda Doğan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu’nu Rektörlük makamında misafir etti.

T3 Vakfı Karabük İl Sorumlusu Yelda Doğan gerçekleşen görüşmede, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde, bu yıl Adana’da gerçekleşecek  TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali hakkında ve Karabük Üniversitesi öğrencileri ile yapılacak çalışmalara ilişkin Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan görüşmede Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, TEKNOFEST’in, gençlerin teknolojiye ilgisini artırmak, yenilikçi projelerin geliştirilmesine destek olmak amacıyla önemli bir platform olduğunu belirtti. Rektör Kırışık, üniversitenin bu tür etkinliklere katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, gençlerin teknolojiye olan ilgisini desteklemek ve inovasyonu teşvik etmek adına yapılabilecek iş birliklerini değerlendirmek istediklerini söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşme, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Editör: Özenay Kahriman