AK Parti'de Gençlik Kolları'ndan siyasete başlayan, Belediye Meclis Üyeliği ve en son Merkez İlçe Başkanlığı yapan, en önemlisi ise partinin saha komutanı olarak bilinen Özkan Çetinkaya Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığında ne kadar iddialı olduğunun önümüzdeki günlerde görüleceğini ifade etti.

Karabük Net Haber'de Ergün Başkaya'nın sorularını cevaplayan Çetinkaya, siyasetini ispat ettiğini şu cümlelerle ifade etti;

"Merkez ilçede ispatladığımızı düşünüyoruz. İlçe başkanlığı görevimizde mahallede sokakta en iyi şekilde sergiledik. Kardemir'de şu an üretim yapan benim yaşıtlarım, bugün ülkenin savunma sanayinde mühendislik harikaları yapanlardır. Gençlik her zaman bir avantajdır. Daha 36 yaşındayım, evliyim, 1 evladım var. Liderimiz Tayyip Bey de 39 yaşında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İl Başkanımız Ferhat Bey 40'lı yaşlarında, yine Cem Şahin Bey 40'lı yaşlarda. Onların da dinamizmini görüyoruz. Sahada güzel işlere imza atıyorlar. Bence bu bir avantaj. Diyorum ki yeni bir tecrübe alanı, yeni bir hizmet alanında gösterelim istiyoruz. Bu konuda da ben gençliği avantaj olarak görüyorum. 11 yıllık bir siyasi hayatım var. Gençlik kolları, İl başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve 3 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevlerinde devam ediyorum. Partimizin genel kurul üyesiyim, delegesiyim."

Hafta sonu yapılacak olan temayül yoklamasında partililere seslenen Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı;

"Birbirinden kıymetli aday adaylarımız var partimizde, hepsine başarılar diliyorum. Özkan Çetinkaya kurucu başkan yardımcısı bir babanın oğlu, yine kadın kollarında kurucu başkan yardımcısı bir annenin oğlu. AK Parti teşkilatları her zaman duruma hakimdir, iyi analiz yapabilir. Bu kadrolar Genel Merkezimizin, İl Başkanımızın, ilçe başkanımızın oluşturduğu kadrolardır ve adaylık noktasında çok tecrübelidir.

Çok iyi analizler yapar, çok güzel sonuçlar alır, iyi analiz edeceklerini düşünüyorum. Çok kıymetli aday adaylarımız arasından partimiz için, şehrimiz için en faydalı olacak adayı seçeceklerini düşünüyorum. İnşallah temayülde de tüm teşkilatın desteğini bekliyorum, ben onları çok seviyorum bu güne kadar çok güzel günler yaşadık. İnşallah bundan sonrası için de omuz omuza birlik beraberlik içerisinde güzel bir yol yürüyeceğiz."

ic-1-3

Editör: Vasfiye Yılmaz