Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer ve Merkez İlçe Başkanı Abidin Ertekin, TÜED Karabük Şubesi'ni ziyaret etti.

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ise Özer ve Ertekin'in ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Özer ve Ertekin, Başkan Celal Bulut ile istişare yaparak, haklı taleplerin yanında ve emeklinin sesi olacaklarını belirttiler.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer, "Her platformda söylediğimiz gibi, bizler sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da bir vatandaş olarak, bir Karabüklü olarak vatandaşın yanında olmaya devam edeceğiz." diyerek başladığı konuşmasını;

"Dertlerinde, hüzünlerinde ve sevinçlerinde yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Yine birkaç gündür ülkemizin en önemli gündemi haline gelmiş olan emekli maaş oranlarında yapılan-yapılamayan zam oranları sebebiyle açlık sınırının neredeyse yarı yarıya altında kalan, zam furyasıyla bunalmış emeklilerimize destek olmak, onların seslerini duyurmalarında yardımcı olmak üzere Yeniden Refah Partisi Karabük Teşkilatları olarak TÜED Başkanı Celal Bulut Beyi ziyaret ettik.

Yaptığımız görüşmeler ve fikir alışverişinde de açıkça ortaya çıkan sonuç; sefalet sınırında yaşayan emeklilerimiz seyyanen zammı hak etmektedirler. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın da altını çizerek üstüne basarak zikrettiği gibi; Emeklilerimize refah payının verilmesi ve insanca yaşayabilecekleri asgari şartların sağlanması gerekmektedir. Bu milyonlarca emeklimizin ve ailelerinin haklı beklentisidir. 

Yine tüm emeklileri TÜED çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Biliyoruz ki çok seslilik ses getirir, masadakilerin sizleri dikkate almasını sağlar düşüncelerini iletti." diyerek noktaladı.