Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenice İlçe Başkanlığı, kısa süre önce göreve atanan MHP Yortan Belde Teşkilatını ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti.
MHP Yenice İlçe Başkanlığı ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyarette, Yortan beldesi ile Yenice ilçesinin genel durumu ele alındı. Görüşmede ayrıca önümüzdeki dönemde yürütülmesi planlanan teşkilat çalışmaları ve saha faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette, MHP’nin Yortan’daki teşkilatlanma çalışmaları ve vatandaşlarla kurulacak temaslara ilişkin görüş alışverişi yapıldı. Yeni belde yönetiminin önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği çalışmalar da istişare edildi. MHP Yenice İlçe Başkanı Haşim Cıbır, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada yeni göreve başlayan Yortan Belde Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.
Cıbır açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilke ve ülkülerimiz doğrultusunda, Yortan Beldemizde bayrağı devralan yeni belde başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyoruz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde beldemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yortan Belde Teşkilatımızın görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyor, beldemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerin ardından sona erdi.






