Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanlığına seçilen Cenk Gedikoğlu, bu sabah mazbatasını aldı.

İl Seçim Kurulundan mazbatasını alan MHP İl Başkanı Gedikoğlu adeta gövde gösterisi yaptı.

Gedikoğlu'nun mazbata alma törenine, Tüm ilçe başkanları ile yöneticileri, Ülkü Ocakları Başkanı, İl Yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Belediye Başkanı Ali Şık ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Gedikoğlu "17 Eylül tarihinde yapılan seçimler sonrasında bugün seçim kuruluna gelerek, parti teşkilatlarımızla birlikte mazbatamızı aldık. Karabük’ümüze, vatana, millete ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımıza hayırlı, uğurlu olsun diyorum.

Bugün bizleri yalnız bırakmayan Belediye başkanlarımız, Ülkü ocakları başkanlarımız, hanımefendiler, parti teşkilatımızın bütün kademeleri, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar, onlara çok teşekkür ediyorum. İşin mimarı arkamızdaki teşkilatlardır, başkanlar gelip geçicidir, bundan sonra bütün parti teşkilatlarımızla birlikte birlik bütünlük içerisinde en güzel şekilde davamızı, partimizi Karabük'te temsil ederek, en iyi şekilde başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Allah hepinizden razı olsun.” Diye konuştu.

Mazbata töreninden sonra Başkan Gedikoğlu ile yönetimi ilk olarak Şehitliği ve Şehit Mehmet Esen’in kabrini ziyaret ettiler. Ardından Gaziler mezarlığı, Valilik, Gaziler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Karabük Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı, Harp Malulu Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.

MHP heyeti geçtiğimiz yıllarda amansız bir hastalığa yakalanarak vefat eden Safranbolu İlçe Başkanı Emre Barbaros Tunç’un da kabrini ziyaret ederek dua ettiler.