Gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurulu sonrasında MHP Karabük İl Teşkilatı, Cenk Gedikoğlu başkanlığında yeniden şekillendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Teşkilatının 14. Olağan Genel Kurulu bugün 100.Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Uzun yıllardır MHP Karabük İl Başkanlığı görevini yürüten Dr. Adem Kar’ın aday olmadığı genel kurulda tek aday olan Cenk Gedikoğlu, MHP Karabük İl Başkanı seçildi. 

Karabük 100.Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen ve Divan Başkanlığını MHP Adana Mileltvekili Ayşe Sibel Ersoy ’un yaptığı 14. Olağan Genel Kurula; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Kongreye ayrıca MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Genel Merkez Yöneticisi Ahmet Nedim Zengin, MYK Üyeleri Murat Kotra ve Yüksel Aydın da katıldı. 

Cenk Gedikoğlu'nun İl Başkanlığında önümüzdeki günlerde çok ses getirecek ve beğeni toplayan yeni il yönetimi şu isimlerden oluştu;

MHP Karabük İl Yönetimi

A. Gürkan Malkoç
Ali Bayar
Alparslan Kanca
Asım Çelik
Asım Sarıoğlu
Aykut Kaba
Celal Tokatlı
Ebrar Güngör
Hidayet Büyükdoğan
Hüseyin Yalçın
İsmail Ova
Kürşat Yılmaz
M. Yunus Çelik
Melek Akbulut
Mustafa Turgut Cengiz
Onur Karabacak
Ramazan Cesur
Ümit Hakan Yılmaz
Yaman Asar
Yavuz Taşyıkan

Disiplin Kurulu Üyeleri:

Emin Yıldız
Selami Günday
Yılmaz Güzel
Kemalettin Tan
Hüseyin Alimoğlu
Özcan Danışman
Mustafa Taslakoğlu

Üst Kurul Delegeleri:

Rafet Vergili
Cenk Gedikoğlu
Adem Kar
Abdurrahman Meşe
Erkan Canözü
Şaban Tutar