MHP Karabük Milletvekili Adayı Ahmet Dönmez, seçim çalışmalarına devam ediyor.

MHP Adayı Ahmet Dönmez, bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerine Öğlebeli Sanayisi ve Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde devam etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Dönmez, "Bu sabah Öğlebeli Sanayisi ile Bismillah dedik. Sanayideki esnaf arkadaşlarımızla hasbihal ettik. Çok güzel teveccüh aldık. Akabinde terminali ve yolcularımızı ziyaret ettik. Burada da güzel teveccühler aldık. 14 Mayıs'ta partimizi birinciliğe çıkarmak için adım adım ilerliyoruz. Hep birlikte başaracağız. Halkımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Kendilerinden biri, ulaşılabilir vekil oalrak görüyorlar. Bizim onları kucaklayacak misyonumuz, onları mecliste en iyi şekilde temsil edecek vizyonumuz olduğunu biliyorlar. Bize güç veriyorlar. 14 Mayıs'ta MHP olarak çok yüksek bir oy oranıyla Karabük'te üç hilali dalgalandıracağız. " dedi.

GENEL BAŞKANIMIZI COŞKUYLA BEKLİYORUZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Karabük mitingi ile ilgili konuşan Dönmez, "Sayın Genel Başkanımız 30 Nisan'da Karabük'e teşrif edecek. Karabük halkını sizin aracılığınızla davet ediyoruz. Çok coşkulu bir miting olacak. Başkanımızın gelişi bizi çok onurlandırdı ve sevindirdi. Gerek teşkilatımız gerekse halkımızla heyecan ve coşkuyla Genel Başkanımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Vasfiye Yılmaz