AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı esnaf ziyaretlerine Karabük Mahallesi'nde devam etti. 

Genç, yaşlı bütün vatandaşları tek tek dinleyen Keskinkılıç, AK Parti'ye yoğun ilgi olduğunu belirtti.

"Yağan yağmurda, berekette esnaf gezilerimize devam ediyoruz. İnanılmaz bir ilgi ve alaka var." diyerek söze başlayan Keskinkılıç;

"Vatandaşlarımız bize destek vereceklerini söylüyorlar. Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne, AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza destek verecekler. Şu an sahada görülüyor ki AK Parti önde devam ediyor, diğer partiler koptu. AK Parti Karabük'te 3-0 alacak ve götürecek. Vatandaşların AK Parti'den istekleri önce şu: "Ne olur bunlara fırsat vermeyin, birlik ve bütünlüğü nü, devletin yapısını bozdurmayın. Noksanlar var bunları hızlıca tamamlayın." İnşallah yasama döneminde bu istekleri hızlıca tamamlayacağız. Çünkü vatandaşımız 'Mecliste öyle bir destek vereceğiz ki kimseye ihtiyacınız olmayacak. Size destek vereceğiz ve AK Parti tek başına iktidara gelecek.' diyor. Biz de bizden istenenleri hızlıca yapacağız. Karabük'te AK Parti net 3-0. Herkes AK Parti diyor. AK Parti var, başka bir şey yok."