Memleket Partisi Karabük Kurucu il Başkanı Muharrem Uğur Ünsal, Karabük Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi’nden 1. Sıra Karabük Milletvekili Adaylığına kesin gözüyle bakılan Ünsal, düzenlediği basın toplantısında ilk olarak kendini tanıttı ve “1982 Karabük doğumluyum. İlk - Orta  ve Lise Eğitimimi TED Karabük Koleji’nde Yükseköğrenimimi ise Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Ekonomi bölümünde tamamladım. Evliyim değerli eşim Bilgen Hanım ve iki aylık oğlumuz Mehmet Kuzey ile birlikte mutlu bir ailemiz var.  Geniş bir ailenin 3. kuşak temsilcisi olarak, tüm aile fertlerim gibi bende ticaret ile uğraşmaktayım. Ticari hayatıma 21 yaşında başladım. İnşaat, Gıda ve Lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren üç ayrı şirket sahibiyim.” Diye konuştu.

Doğma büyüme Karabüklü olduğunu ifade eden Muharrem Ünsal, “Şehrin potansiyelini, dinamiklerini ve sorunlarını iyi bildiğimi söyleyebilirim. Ailemden aldığım siyasi tecrübelerle birlikte, yaşadığım süre boyunca siyaset ile hep iç içe oldum. Geçmiş dönemlerde aile büyüklerimin nasıl bu şehre hizmet etmek istedilerse ben de aynı düşünce ile aktif siyaset hayatına atıldım.

Memleket Partisi’nin kuruluşundan bugüne kadar Karabük Kurucu İl Başkanlığı görevini yerine getirmiş bulunmaktayım. Bugünden sonra eğer halkımız teveccüh gösterirse bu görevimi TBMM' ye Karabük halkının vekili olarak taşıma arzusundayım. Karabük'te siyasetin birkaç kişinin tekelinde olmadığını, artık genç insanların siyasette söz sahibi olması gerektiğini düşünerek aday adaylığımı açıklıyorum.” Dedi.

“Biraz da partimizden bahsetmek isterim.” Diyen Muharrem Ünsal, konuşmasını şu ifadeler ile tamamladı;

“Biz Memleket Partililer olarak Ne Cumhur Ne Millet Tek Yol Memleket! sloganıyla yola çıktık.

Kurulduğumuz günden bugüne üyelerimiz, yöneticilerimiz ve gönüllülerimiz ile beraber partimizi bugünlere getirdik. Artık bugün Memleket Partisi’nin baraj sorunu kalmamıştır. Memleket Partisi mutlaka meclisteki yerini alacaktır.

Artık bu yorgun iktidarın değişmesi gerekmektedir. Bu yorgun iktidarı da, onun karşısında varlık gösteremeyen muhalefeti de göndereceğiz. Biz çok iyi biliyoruz ki; ne bu yorgun iktidar ile ne de birbirine benzemeyen 6 partinin kurduğu ittifak ile bu ülke yönetilemez.

Bunlar karşısında Milli değerlerden ödün vermeden, yenilikçi, şeffaf, ahlaklı, akla ve bilime önem veren bir yönetim anlayışı ile ülke yönetimine talibiz.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin de söylediği gibi biz Atatürk ilkelerinden taviz vermeden, ahlaklı, adaletli, akıllı bir yönetim anlayışı ile ülkemizi içinde bulunduğu kriz ortamından aydınlık ve özgür yarınlara taşıyacağız.

Bu ülkeyi gençlerin Umutlarının sönmediği, insanların özgürce hareket edebildiği, mutlu insanların ülkesi yapacağız.”