Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık başkanlığında Senato Toplantı Odasında gerçekleştirilen geniş kapsamlı iş birliği çalıştayına, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile Üniversite ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

KBÜ Rektörü Kırışık, İl Milli Eğitim Müdürü Akbaş ve beraberindeki heyeti KBÜ’de ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş da iş birlikleri ve destekleri için Rektör Kırışık’a teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık başkanlığında yürütülen çalıştayda, öğretmenlik uygulamaları, hizmet içi eğitimler, sosyal etkinlikler, Sosyalfest projesi, atölye ve laboratuvarların ortak kullanımının sağlanması, TEKNOKENT firmalarında lise öğrencilerine staj imkanı gibi başlıklarda istişarelerde bulundu. Çalıştayda, İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapılacak protokoller kapsamındaki ortaklaşa yürütülecek faaliyetler ve projeler konusunda fikir alışverişi yapıldı. 

Önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla ilgili kararların alındığı çalıştayda, KBÜ Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Özkan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şevket Küçükzoroğlu koordinatör olarak süreci yönetmeleri için görevlendirildi.