Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özer mesajında, şu ifadelere yer verdi;

"Geleceğimizin mimarları olan çok kıymetli öğretmenlerimizin, ülkemizin istikbali için önemlerini hatırlamak ve öğretmenlerimize saygımızı ve teşekkürlerimizi sunmak üzere bugün Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

İstikbalimizin garantisi olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinin temel yapıtaşı, ana omurgası eğitimcilerimizdir. Bu görevi icra eden kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin her köşesinde birçok güçlüğe göğüs gererek fedakârca çalışmaktadırlar. 

Böylesi kadim bir mesleğin mensupları olan öğretmenlerimiz, ülkemizin her coğrafyasında üstün bir fedakârlık ve gönülden gelen bir sevgiyle mesleklerini icra etmektedir. Geçim derdi ile mücadele ederek, bazıları eşinden ve çocuğundan uzakta ve gerektiğinde şehadet şerbetini içerek, daha nice fedakârlıklarda bulunarak evlatlarımıza ilim ve irfanı öğretmektedir.

Yeniden Refah İktidarında, öğretmenlerimizle ve onların yetiştirdiği nesillerimizle el ele ve omuz omuza çalışarak yaşanabilir bir Türkiye’yi, Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa edeceğimizi beyan ediyoruz. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Gazi öğretmenlerimiz başta olmak üzere atanmış ve ataması yapılmamış tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, saygı, hürmet ve muhabbetle selamlıyoruz.

Yine başta şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi hayırla yâd ediyor, Cenab-ı Hak’tan rahmet niyaz ediyoruz.”