Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran ile 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’e ilişkin kurumsal paydaş görüşmesi yaptı. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerine Ankara’da devam ediyor. 

KBÜ Rektörü Kırışık, Sosyalfest kurumsal paydaş görüşmeleri kapsamında Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ı ziyaret etti. 

Yapılan kurumsal paydaş görüşmelerinde iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Sosyalfest ve üniversiteler arası akademisyen ve öğrenci değişimi, festivaller ve bilimsel toplantılara dai r iş birliği konularında görüşmeler yapıldı. 

KBÜ Rektörü Kırışık, Rektör Güran’a Sosyalfest kapsamında yürütülen çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında bilgi verirken toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade etti. 

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, ziyareti için KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, Sosyalfest’te iş birliğinde bulunmaktan duyacağı mutluluğu ifade etti.