Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün Karabük'e gelerek bir miting gerçekleştirdi. Hürriyet Caddesinde yapılan mitinge binlerce Karabüklü seçmen katıldı. Mitingde ilk konuşmayı yapan Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, milli görüşün tek temsilcisi olan Yeniden refah partisinin önlenemez yükselişinin devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi;

"Karabük Belediyesi Yeniden Refah Partisi ile adaletli ve hakkaniyetli bir yönetim ile tanışacak. Kimileri emekliye şu kadar veriyoruz, kimileri 50 liraya üç kap yemek veriyoruz, kimileri evlenenlere 20 bin lira para veriyoruz gibi vaadlerde bulunuyorlar. Park yapmak, yol yapmak, çöp toplamak ve bunun gibi hizmetler zaten belediyeciliğin asli görevidir, bunları yapacağız demek anlamsızdır. Bunun yanı sıra biz şunu veriyourz, bunu veriyoruz demiyoruz. İşsiz gençlerimizi iş sahibi yapmak, aş sahibi yapmak önemli bir vazifedir biz bunu gerçekleştireceğiz.

Şimdi anketlerde birinci parti olduğumuzu görenler paniklemeye başladı ne yaparlarsa yapsınlar Karabük Belediyesini Refah Partili bir Belediye olmasını engelleyemeyecekler."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise geçen seneki genel seçimlerde en yüksek oy alan il üç il arasında bulunan Karabük'ün Yeniden Refah Partisine olan ilgisinin dahada arttığını ifade etti.

Erbakan, "Geçen seneki genel seçimlerde aldığımız oyu ikiye üçe katlıyoruz, adayımız İsmail Özer kardeşimizin oyu %30 larda görünüyor. Allahın izniyle 31 Mart'ta Karabük'te birinci parti olacağız" dedi.