Karabük'te motosikletlerin karıştığı üç ayrı trafik kazasında toplam 5 kişi yaralandı.

KAZA 1: YENİMAHALLE SADRİ ARTUÇ CADDESİ'NDE KAZA

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle Sadri Artuç Caddesi üzerinde M.A. idaresindeki 35 BUC 508 plakalı araç, Güven Kavşağı'nda yaya geçidinde yayalara yol vermek için durakladı. Bu sırada M.Ç. yönetimindeki 78 ABV 310 plakalı motosiklet duraklayan araca arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü M.Ç. hafif yaralandı ve Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZA 2: ÖĞRETMENLER SİTESİ İSTİKAMETİNDE ÇARPIŞMA

M.C. idaresindeki 78 BV 952 plakalı motosiklet, Öğretmenler Sitesi istikametinden kavşak istikametine giderken 78 DD 060 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kamyonet sürücüsü olay yerinden ayrılırken, yaralı motosiklet sürücüsü M.C. ve arkasında bulunan İ.Y. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavileri sürüyor.

KAZA 3: YILDIZ CADDESİ'NDE MOTOSİKLET DEVRİLDİ

H.K. idaresindeki 06 RPS 88 plakalı motosiklet, Yıldız Caddesi üzerinde Bahattin Gazi Camii istikametinden Kayabaşı Meydanı'na giderken kontrolünü kaybederek yan yattı. Metrelerce sürüklenen motosiklette sürücü H.K. ve arkasındaki yolcu S.G. yaralandı. Her iki yaralı da Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karabukte Motosiklet Kazalari 5 Kisi Yaralandi 1

Editör: Haber Merkezi