Karabük Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik, bu gün çok sayıda yeni üye ile birlikte MHP’ye geçti.

Uzun yıllardır AK Parti’de siyaset yapan ve Karabük’ün en eski tanınan siyaset, cemiyet adamlarından olan Enver Kemik, İYİ Parti İl Disiplin Kurul Üyesi Levent Mutlu ve çok sayıda yeni üye düzenlenen bir törenle Milliyetçi Hareket Partisine üye oldular.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve çok sayıda partilinin katıldığı yeni üye katılım töreninde ayrıca İYİ Parti’den de yeni transferler yapıldı.

37 Köy Muhtarının üye olduğu Karabük Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Kemik, siyasete bundan sonra MHP’de devam edeceklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Rafet Vergili ise yaptığı konuşmada “Karabük merkeze bağlı köylerin oyu birilerine göre çok önemli değilmiş. Burada çok sayıda muhtarımız var. Bir gün Milletvekilleri arayıp size bir ihtiyacınız var mı diye sordular mı? Siz aradığınız zamanda yine hangi angarya iş için bizi arıyorlar dediler. Madem merkeze bağlı köylerin oyları AK Partililere göre çok önemli değilimiş, bende buradan sesleniyorum bu köylerimizin tamamından Milliyetçi Hareket Partisine oy istiyorum. Bizim için sizin oyunuz önemli.” Dedi.

Konuşmalardan sonra Enver Kemik’e ve yeni katılan üyelere parti rozeti takılarak üye kayıt formları imzalatıldı.  

1-129

2-112

qqq

Editör: Ergün Başkaya