Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, 2 Ağustos'ta yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne atanmıştı. Ataması gerçekleşen Kadir Yırtar için bugün uğurlama programı düzenlendi.

15 Temmuz 2022 tarihinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğünde görevine başlayan Kadir Yırtar 13 aylık görev süresinin ardından yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. 

Kadir Yırtar, veda töreninde önce Emniyet Müdürlüğü önünde bir konuşma yaptı.

Emniyet Müdürlüğü önünde yaptığı veda konuşmasında; "Hakkınızı helal edin, yeni müdürünüze karşı beni mahcup etmeyin gösterebileceğiniz en güzel performansı gösterin sizlere güvenim tam. Ailenizle huzurlu bir hayat diliyorum orda bir abiniz bir müdürünüz var yolu Erzurum'a düşen herkezi bekliyorum" dedi.

Ardından Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'nden başlayan bir veda konvoyu oluşturuldu.  Konvoya çok sayıda polis aracı ve motosikletli polis ekipleri eşlik etti.

İsmetpaşa mevkiine kadar süren konvoylu uğurlama töreni, Emniyet Müdürü Yırtar'ın mesai arkadaşlarına vedasıyla son buldu.