İyi Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Abdullah Adatepe, seçim çalışmaları için kolları sıvadı.

1978 Eflani doğumlu olan Adatepe, Karabük Net Haber’e verdiği röportajda, Karabük’ün kendisi için ayrı bir sevda olduğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı;

“Aslında siyasete İstanbul'da başladım. İyi Parti Eyüp Sultan Meclis Üyesi olmak için başvurdum. Ozan Bey ile istişarelerimiz oldu ve 'Neden Karabük olmasın?' dedi. Konuştuk, istişare ettik ve en sonunda Meral Akşener'in bizi seçmesi ile birlikte Karabük'e aday olduk. Dolayısıyla siyasete başlamak istediğim yer İstanbul oldu. Ama tabi ki Karabük benim için bir sevda. Karabük'e yabancı biri değilim. Yaklaşık 2002'den beri birçok kulüplerde yöneticilik yaptım, Karabükspor da çok mücadele verdim. Şu anda da hala Eflanispor'un da Başkan Yardımcısıyım. Karabük'te hala bağlantılarım devam ediyor. Dolayısıyla Karabük benim için çok özel, ben Karabük'ü çok seviyorum. Karabük'ün daha güzel yerlerde olmasını çok istiyorum. Çünkü biz bir üniversite kentiyiz. Kendimizi Türkiye'de güzel şekilde tanıtıp, Karabük'ü insanların daha çok gelip ziyaret ettiği, güzel bulduğu bir yer haline gelmesini çok istiyorum. Bunun için de ben aday oldum. Çünkü ben Belediye Başkanın seçildiğimde benim için sevda olan Karabük çok üst noktalara çıkacak, sosyal, spor, sanat, kültür olarak. Çocukların, gençlerin ve emeklilerin yaşantısı olarak birçok planım var. Biz en azından Karabük halkına kendimizi tanıtmak istedik.”

Geçtiğimiz yıl genel seçimlerde İyi Parti’nin Karabük merkezde aldığı 8 Bin 500 oya talip olduğunu ifade eden Abdullah Adatepe “O 8 Bin 500 oyun hepsine talibim. Ayrıca diğer partilerimize küsmüş, onlardan aradığını bulamamış, yeni arayış içerisinde olan, bugün 18 yaşını doldurmuş olup oy kullanmaya giden genç kardeşlerimizin hepsinin oylarına talibim. Eğer ben Karabük'e istediğim projeleri gerçekleştiremezsem o koltuktan beş sene sonra iner, bir daha siyaset hayatında bulunmam. Ben yapabileceğim şeyleri söylerim, yapamayacağım hiçbir şeyi hayal olarak satmam. Hayal satmaktan vazgeçelim. Gerçekçi, olabilecek projeleri hayata geçirelim.”

Ayrıca bir spor sever olan İYİ Parti Karabük Adayı Adatepe, “Benim bir pişmanlığım var. Ben Karabükspor'da hep başkan olmak istedim. Çünkü sporu çok seviyorum. Oranın başkanı olmadım. O Yüzden Karabük Belediye Başkanı olarak Karabük'te, şu anki ismiyle Karabük İdman Yurdu'nun daha üst seviyelere çıkması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Benim için Karabük sevda, Karabükspor daha da büyük sevda. İnşallah sporu Karabük'e yerleştireceğiz.” Diyerek, sözlerini tamamladı.

1-157