İYİ Parti Karabük Milletvekili 1. Sıra Adayı Kübra Dursun, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tüm moral ve motivasyonu Karabük halkından aldığını ifade eden Kübra Dursun, “Halkımızın arasına indiğim zaman enerjim daha da yükseliyor. Karabüklü hemşerilerimin beni bağrına basmaları, kucaklamaları bizi tercih ettiklerini gösteriyor.” ifadelerini kullanıyor.

Karabük ve ilçelerinde aralıksız seçim çalışmalarını sürdüren Kübra Dursun, “İYİ Parti ailesi büyüktür ve daha da büyüyor. Halkın İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e karşı duydukları özlemi görüyoruz. Kızları olarak beni de bağırlarına basıyorlar. Bu zamana kadar ötekileştirilen, ihmal edilen ve hak ettikleri hizmeti alamayan Karabük bizimle birlikte daha iyi olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına İl Başkanı Recep Yılmaz, il, ilçe teşkilat üyeleri ve ikinci sıra adayı Ozan Canyurt ile aralıksız sürdüren Kübra Dursun, girilmedik ev, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirtiyor.

Öte yandan İYİ Parti Karabük Milletvekili yeni sıralaması ise şöyle gelişti; Birinci Sıra Adayı Kübra Dursun, İkinci Sıra Ozan Canyurt ve Üçüncü Sıra Adayı ise Gökçe Özdemir.

2-7

1-10

3-4

4-2