Fidan Dikiminde Bile Protokol Farkı. Onlar 2 metrelik ağaç dikerken, Vatandaş 10 santimlik fidan dikti.

Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes” sloganıyla düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri çerçevesinde Karabük’te 41 noktada neredeyse il nüfusunun 5’te 1’ine denk gelen 52 bin 46 fidan toprakla buluştu.

Ancak programda dikkatlerden kaçmayan komedi gibi bir ayrıntı vardı. AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve protokol mensupları ortalama 2-3 metre boylarında ağaçlar dikerken, vatandaşlarınsa bir karış boyunda fidanları toprakla buluşturması dikkatlerden kaçmadı.

Protokol mensupları, yani AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve diğerleri, ortalama 2-3 metre boylarında ağaçlar diktiler. Bu ağaçlar zaten büyümüş, dallanmış, budaklanmış ağaçlardı. Öğrencilerin, vatandaşların ve askerlerin diktikleri fidanlarsa bir karış boyundaydı. Üstelik bu fidanlar o kadar küçüktü ki, toprağa dikilen fidanlar fotoğraflarda bile görünmüyorlardı.

Protokol mensupları kocaman ağaçların altında poz verirken, öğrenci ve askerlerin verdikleri pozlarda diktikleri minicik fidanların fotoğraflarda kaybolduğu ise gözlerden kaçmıyordu.

iste-protokol-farki-1

iste-protokol-farki-2

iste-protokol-farki-3

iste-protokol-farki-4