Yeniden Refah Partisi Karabük Milletvekili Adayı İsmail Özer, seçimlere sayılı günler kala partileri ve kendileri üzerinde yapılan oyunlar ile algı operasyonlarına karşı sert cevap verdi.

“Meyve veren ağaç taşlanır, o yüzden bizde taşlanıyoruz. Biliyorlar ki Yeniden Refah Partisi gümbür gümbür geliyor, vekillerini Ankara'ya gönderecek. Oy oranlarımız yaptıkları ankette sürekli yükseliyor, kendi puanlarının ve oylarının düştüklerinin farkındalar. Dolayısıyla kimden oy alabilir, diğer partiler özellikle de malum parti bize yükleniyor.” Diye konuşan İsmail Özer, kendileri üzerinde yapılan bazı algı oyunları ile ilgili de şu ifadelere yer verdi;

“Eski dava büyüklerimizden rahmetli Erbakan Hocamıza zamanında hizmet etmiş Ahmet Ustaoğlu Beyi televizyon ekranlarına çıkarıyorlar. Onun kendi başına o ücretleri ödeyip, çıkma şansı yok. Çıktığı kanalları biliyoruz, onun ücretini ödeyenleri de biliyoruz. Bunlar çirkin şeyler. Siyasette sona gelmişiz, siz vatandaşın gönlünü almaya çalışın, aklını karıştırmaya çalışmayın. Hizmet üretin, yapacaklarınızı anlatın, yapamadıysanız halktan özür dileyin biz şu nedenle yapamadık deyin. Özür dilemek yok, ukalalık had safhada. Biz şöyleyiz, biz böyleyiz. Kusura bakmayın büyük olan, haklı olan her zaman halktır. Halkın yanında olan, halkın gönlüne giren bu işi kazanır.”

Bu seçimlerde milletvekili çıkaracakları yönünde inançlarının tam olduğunu da dile getiren Yeniden Refah Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Özer “Allah razı olsun, halk bizi bağrına bastı. Çünkü İsmail Özer isminin Karabük'te bir ağırlığı var. Yıllardan beri atadan, dededen hem şehirde yaşayan hem ticaret yapan, namusuyla arkasında bir kitle oluşturmuş, bir ağırlığı var. Bu kitle bizim neler yapacağımızı biliyor, söz verirsek arkasında duracağımızı da biliyor. Diğer partilerin tamamı da bizden korkuyor, bu yüzden de bütün partilerin hedefi haline geldik ama Milli Görüş tabanına da seslense diğer partililere de seslenseler hiç önemli değil. Karabük halkı saf değil, Karabük halkı her şeyin bilincinde, bu sefer inşallah Refah diyecek Karabük'e refah gelecek.” Diye konuştu.

Karabük halkının uyandığını belirten, bu seçimlerin tek yerli ve milli adayı olduğunu da belirten İsmail Özer, konuşmalarını şu ifadeler ile bitirdi;

“Refah Partisinde ve Milli Görüş tabanında bir uyanama, birleşme, kenetlenme var ama esas uyanış Karabük'te var. Karabük halkı kendi kimliğine döndü, Karabük halkı neler başarabileceğini gördü. Çünkü Karabük halkı Kardemir krize girip grev dönemlerinde, 1994-1996 grevlerinde işçilerimiz ücret alamadığı vakit kenetlendi. Şehir birbirine girdi, ne oldu kazandı. 2000-2001 krizlerinde ücretsiz izinlere çıktılar, şehir birbirine yardımlaşma ruhuyla girdi, yine Karabük kazandı.

Dolayısıyla şu an Karabük bir dönüm noktasında, Karabük halkı uyandı. Sadece Milli Görüş tabanı değil, Karabük halkı dedi ki biz dışarıdan atamayla gelen vekil adayların tamamına karşıyız. Dört partinin dördü de atama aday gönderdi dışarıdan. Hiçbirinin Karabük'te bir mahallesi yok, bir köyü yok. Burada bir tek yerli ve milli olan Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları var. Halk uyandı, halk etrafımızda kenetlendi bizlere destek oluyor, bu destekten de bütün partiler rahatsız ama rahatsız olmasınlar biz onlara da hizmet edeceğiz.”