Karabük’ün yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık, Karabük Net Haber’i ziyaret etti.

Doğma, büyüme Karabüklü olan Muhammet Kamil Işık, Karabük Net Haber’e verdiği röportajda “Karabük Anadolu Öğretmen Lisesinde okudum. Esentepe mahallesinde doğdum, büyüdüm. Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği mezunuyum. 2013 yılında devlet memuriyetine Çalışma Bakanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünde kariyer uzmanı olarak başladım. Yaklaşık 2 yıldır da idareci olarak görev yapmaktayım. Aynı genel müdürlükte, genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Karabüklü hemşerilerimizin, bizleri tanıyanların taleplerini elimizden geldiğince bürokraside yerine getirmeye çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Yaklaşan yerel seçimlerde, AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Adaylığında ismi geçen Işık, “Biz hemşerilerimize hizmet etmek için olduğumuz her konumda elimizden geleni yapıyoruz. Yalnız gerek idareci olmamız gerek Ankara bürokrasisinde yer almamız sebebiyle sayın büyüklerimizin taktiri burada önemli. Sayın büyüklerimiz bize derse ‘Karabük'ün sana ihtiyacı var biz görevden kaçmayız, elimizden ne gelirse Karabük için yapmaya hazırız. Sayın büyüklerimiz takdir ederse neden olmasın? Bu işler nasip işi, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Biz Karabüklü hemşerilerimize her türlü desteği ve hizmeti vermeye hazırız.” İfadelerini kullandı.