Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği, Safranbolu’da deforme yolları yenilemeye tüm hızıyla devam ediyor. Bağlarbaşı Mahallesi Sadi Yaver Ataman Meydanı’nda yaklaşık bin metrekarelik alanda yenileme çalışmaları başladı.

Safranbolu’da ulaşımın konforlu bir şekilde sağlanması adına deforme yollar yenileniyor. Daha önce asfalt noktasında yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Bağlarbaşı Mahallesi Sadi Yaver Ataman meydanında deforme olan kilit parke taşlı yol zemininin aynı tip malzeme ile yenileme çalışmaları başladı.

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda meydanda bulunan bin metrekarelik alanın yenilenmesi için ekipler kolları sıvadı. 

Kilit parke taşı ile yeniden kaplanacak olan yolun yenileme çalışmalarında trafik akışını bozmayacak şekilde güvenlik önlemleri de alındı.

Yaklaşık 3 gün içerisinde bitirilmesi planlanan çalışmaların ardından Safranbolu halkı daha konforlu bir yolda araçlarını kullanabilecek.

Editör: Vasfiye Yılmaz