Karabük Üniversitesi, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Yerel Medya Buluşmaları" panelinde Karabük Yerel Basını, geleceğin gazeteci adayları olan öğrenciler ile buluştu.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ın onayı ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram tarafından organize edilen 'Yerel Medya Buluşmaları' panelinde, yerel basın temsilcileri deneyimlerini öğrencilere aktardılar ve yine öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

Fakülte Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa İnce'nin  moderatörlüğünü yaptığı panele konuşmacı olarak, Karabük Net Haber Sorumlu Editörü, Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği Başkanı Ergün Başkaya, Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Derneği Başkanı ve Safranbolu Birlik Medya Sahiplerinden serap Karaoğlu, Karabük Birlik Medya Kurucusu Necati Karaoğlu, Karabük Gündem ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Karabük Şube Başkanı Osman Semih Gülen, BRTV Sahiplerinden Osman Çetinkaya ve bir kaç daha yerel medya temsilcisi katıldı.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ın da katıldığı panelde, yerel medya temsilcileri yaptıkları kısa konuşmalardan sonra geleceğin gazeteci adayları olan iletişim Fakültesi Öğrencilerinin sorularını cevaplandırdılar.

Panel Moderatörü Prof. Dr. Mustafa İnce, bu yıl ilki yapılan paneli, artık her yıl bu aylarda düzenlemeyi düşündüklerini belirtti. 

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram ise panelin amacının yerel basın ile iletişim fakültesi öğrencilerini bir araya getirerek, kısa da olsa deneyimlerini geleceğin iletişimci adaylarına aktarmak olduğunu söyledi.

Panel sonrası Rektör Kırışık tarafından panele katılan yerel gazetecilere Teşekkür Belgesi takdim edildi.