2016 yılında Türkiye’nin önde gelen iş insanları tarafından kurulan ve kuruluşundan bugüne kadar konserlerinin tüm gelirini çocukların sağlığı ve eğitimine harcamak üzere bağışlayan C-Majör İş’ten Sesler Korosu, Safranbolu Belediyesi’nin daveti ile Safranbolu’da sahne alacak.

‘’Eğitim için el ele’’ sloganı ile üniversite öğrencilerine eğitim bursu sağlamak adına verilecek konser, 23 Aralık’ta Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde yapılacak. Konserin tüm geliri KARÜNDER’e bağışlanacak ve Dernek tarafından üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek.

C-Majör İş’ten Sesler Korosu Kurucu Başkanı ve Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, DenizBank CEO’su Hakan Ateş, Bosphorus Gaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şen, Ener Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Işık, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Tezmaksan Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu, Dünya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi&CFO Burcu Kösem, Zogun Dentaluna Diş Kliniği Sahibi Dr. Arzu Yalnız Zogun, Çocuk Eğitim Derneği Kurucu Üyesi ve Genel Koordinatörü Melike Argiş, Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan gibi iş insanlarından oluşan 80 kişilik koro bu kez Safranbolu’da sahne alacak.

Sadece iş insanları ile birlikte oluşturulan C-Majör İş’ten Sesler Korosu kurulduğu 2016 yılından beri yardım konserleri düzenliyor. C-Majör bu kez, Safranbolu Belediyesi’nin daveti ile Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde konser verecek. Düzenlenecek konserin tüm geliri KARÜNDER’e (Karabük Üniversitesi Yaptırma Yaşatma ve Turizmi Geliştirme Derneği) bağışlanacak ve KARÜNDER tarafından üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek.

Düzenlenecek programın sponsorları arasında SAFTİD (Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği), Sianji Group, Çizgi Reklam, Ramada Plaza yer aldı. 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 20.00'da Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde C-Majör İş’ten Sesler Korosu konserinde Şef Pınar Barut yönetiminde, Sanatçılar Müşerref Akay, Ezgi Özcan, Yalçın Dümer gibi önemli isimler sahne alacak.

Elde edilen gelirin tamamı üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek konserin biletler Safranbolu Belediyesi Meydan Halk Masası ve Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nden 100 TL bedelle satın alınabilecek.