MHP Yenice İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonuna katılım sağlayan MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, muhtarlar ve kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi.

MHP Yenice İlçe Başkanı Eyüp Elieyoğlu, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Belde Belediye Başkanı Ali Şık ve Yortan Belde Teşkilat Başkanı Erdal Akman’ın katılım sağladığı programda Yenice hakkında istişarelerde bulunuldu.

Orman Kooperatiflerinin sorunlarını dinleyen MHP İl Başkanı Gedikoğlu, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile birlikte muhtarların da taleplerini dinlediler.

MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, gerçekleştirilen istişare toplantısında şu konuşmayı yaptı;

“Saygıdeğer Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Orman Kooperatifi Başkanlarımız, çok değerli Muhtarlarımız, teşkilatlarımızın çok kıymetli yöneticileri, Kadın Kollarımız, basınımızın güzide temsilcileri, hanımefendiler ve Beyefendiler; MHP Yenice İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Kahvaltılı İstişare toplantısına hepiniz hoş geldiniz, sefa geldiniz.

Bu gün Yenice de sizlerle birlikte olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü Yenice ilçe başkanımız, bana ne zaman ‘Yenice de şu şekilde bir program var’ dediğinde, gelmek için can atıyorum. Niye diyeceksiniz?

Sadece beni ve teşkilatlarımı değil, her misafirinizi böyle kalabalık heyetler halinde karşılamanız, bağrınıza basmanız bizlere güç kuvvet veriyor. Bunun yanında, Yenice’mizin teşkilatlarımızın, Belediyemizin o devamlı seçime ve siyasete hazır hali beni her zaman gururlandırmıştır. Allah hepinizden razı olsun.

Elinde ki kısıtlı imkan ve bütçelerle Yenicemiz için elinden gelen tüm çaba ve gayreti gösteren birde Belediye Başkanımız ve çok değerli ekibi var birde burada.

Her zaman yanındayız. Teşkilatlarımızın tün gücünü ve kuvvetini arkasında hissetsin başkanımız. Bize ne zaman ihtiyaç duyarsa, biz ordayız.

Son zamanlarda il genel meclis üyeliğinde bazı değişiklikler olmuştur. Bu değişiklik Yenice adına sizleri üzmesin, kaygılandırmasın. Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl genel Meclis Üyesi bitmez. Her şeyden önce Milliyetçi Hareket Partisi’nde davası için hizmet edecek insan bitmez. Şahin Biçim’ler, Sırrı Şen'ler, Ramazan Kahremanlar'lar MHP’de bitmez. Kimse mi kalmadı, işte o zaman Milliyetçi Hareket Partisini bir il başkanı var, ben nerede derseniz bir telefonunuzla orada olurum. Hiç merak etmeyin.

Köylerimizde ki asfalt çalışmalarını da takip ediyoruz. Yeterli olmadığını, bazı yerlerde sorun ve problemlerin de olduğunun farkındayız. Hizmetlerin eksik olduğu köylerimizde yeniden bir planlama yapılması için il genel meclis üyelerimizle birlikte, İl Genel Meclis Başkanımızla bu konuları yeniden değerlendireceğiz.

Orman Kooperatiflerimiz ile ilgili fiyat konularında, kış primleri konusunda her zaman yanınızda olduk, olmaya devam edeceğiz hiç merak etmeyin.

Bunların yanı sıra, Belediye Başkanımız da elinden geldiği müddetçe köylerimize de destek olmaya çalışıyor. İmkanları dahilinde en iyisini yapmaya gayret ediyor.

Bizler Karabük il teşkilatlarımız olarak, tüm ilçelerimizde de olmaya çalışıyoruz, sorunlarını hep birlikte ilçe başkanlarımızla birlikte aşmaya çalışıyoruz. Bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi hiç durmayacak, her zaman dediğimiz gibi halkımız, vatandaşımız, Milliyetçi Hareket Partisini nerede görmek, istiyorsa biz orada olacağız.

Bundan böyle seçimden seçime gelen değil, gönüllere girmeye gelen, samimiyeti hissettiren, karşımızda ki yüzümüze baktığında, işte geldiler, Milliyetçi Hareket Partisinin yöneticileri, dava adamları, samimi adamları, dürüst insanlar geldi diyecekler.

Allah da bizlere söylediklerimizi yapmak için güç, kuvvet versin. İnşallah il başkanlığımız döneminde bizlere herhangi bir yanlış yaptırmasın. İnşallah, sizlere layıkıyla hizmet etmeyi, layık olabilmeyi, seneler sonrada karşılaştığımızda aynı samimiyetle birbirimize bakabilmeyi nasip etsin.

Bugün burada bizlerle birlikte olduğunuz için Allah her birinizden ayrı ayrı razı olsun. Allaha emanet Olun.”

MHP İl Başkanı, program sonrası bire bir muhtarlar ve kooperatif başkanlarını dinleyerek eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda istişarelerde bulunuldu.

5-30

3-72

4-54

2-99

1-107